luni, 28 iulie 2008

Piste sectorul 2 (ROMANA - TEI)

Prima parte : Piata Spaniei - Stefan Cel Mare = 10 min

Pista propusa Romana Tei e derivata din Romana - Obor. Deci uitati-va va rugam la postul corespunzator:

http://bikesinbucharest.blogspot.com/2008/07/piste-sectorul-2.html



Dupa Piata Spaniei, venind dinspre Romana, la urmatoare intersectiei facem stanga pe strada Icoanei, intersectam Dacia si mergem pana la biserica. Apoi facem dreapta Comanita, intersectam Vasile Lascar si trecem Pe Strada Rasuri. Luand-o pe Coloniei si Radu de la Afumati intra pe Viesparilor ce ne va duce in Stefan Cel Mare.

Cum exceptia partii de intersectie cu Dacia, drumul este foarte linistit si lipsit de trafic pana aici. Atentie insa asigurati-va in la intersectii si la strazile ce ies din dreapta.

Continuam prin Spatele Stefan cel Mare pe Borzesti si apoi pe trotuar pana la trecerea de pietoni ce ne va duce pe Aleea Circului.


Partea a 2-a: Stefan Cel Mare - Tei = 10 min
Ajungem la Circ dupa care o luam prin parcul Tei, paralel cu bulevardul pana la iesirea de vis-a-vis de Circ. Aici iesim printre blocuri, ne angajam spre bulevardul Lacul Tei, dar facem dreapta pe strada paralela Dumitrache Banul. Pe aceasta iesim pana la intersectia Lacul Tei cu Maica Domnului. De aici, foarte usor putem ajunge la caminul ASE-ului sau la campusul Constructiilor.

Niciun comentariu: